Recept: Stamppot veldsla

“Recept”

Stamppot veldsla

Categorie: Hoofdgerecht, Stamppotten
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

  • 500 gram veldsla
  • 1.5 kilo aardappelen
  • 1.5 dl melk
  • Zout
  • Peper
  • 250 gram extra belegen kaas

Bereidingswijze:

Schil en kook de aardappelen in een bodem water met een snufje zout gaar.
Snij de kaas in blokjes.
Was de veldsla en laat ze goed uitlekken.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Maak er met de melk, zout en peper een smeuïge puree van.
Vermeng de veldsla met de puree en laat de stamppot goed warm worden .
Schep vlak voor het serveren de blokjes kaas door de stamppot.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s