Recept: Rijst met andijvie uit de wok

“Recept”

Rijst met andijvie uit de wok

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

  • 400 gram rijst
  • 500 gram andijvie
  • 350 gram gehakt
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 3 el ketjap manis
  • Olie
  • Peper
  • Zout

Voorbereiding:

Maak de andijvie schoon, snijd hem in reepjes, was deze en laat ze uitlekken.
Maak de uien en knoflookteentjes schoon en snipper deze fijn.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Bereidingswijze:

Verhit wat olie in de wok en fruit hierin even de uien en knoflook.
Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul.
Voeg wat zout en peper toe en schep de andijvie erdoor.
Roerbak de andijvie 5-10 minuten.
Doe er dan wat ketjap door en schep de rijst erdoor

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s