Recept: Hutspot met gehakt

“Recept”

Hutspot met gehakt

Categorie: Hoofdgerecht, Stamppotten
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken
Schrap de wortels en snijd ze in plakjes
Schil en snipper de uien

Bereidingswijze:

Kook de aardappels en wortels samen in een pan pan met een beetje zout in ca. 20 minuten gaar.
Kruid het gehakt met peper en zout, en rul het gehakt gaar, en voeg de uien erbij
en bak ze mee.
Als de aardappels en wortels gaar zijn giet je ze af en stampt ze door elkaar.
Voeg dan de uien en het gehakt toe, en roer het door de aardappels.

Variatietips:

  1. vervang de ui eens voor prei dan word hij wat pittiger (kan ook goed bij de klassieke hutspot)
  2. vervang het gehakt voor shoarma met wat kerriepoeder en een lekkere jus

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: (Dit recept is afkomstig van Mirjam een collega van mij)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s