Recept: Roseval met verse rozemarijn

“Recept”

Roseval met verse rozemarijn

Categorie: Bijgerecht, Ovengerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Maak de roseval goed schoon.
Kook ze 10 minuten voor, in de schil.
U neemt een ovenschaal en doe daar rijkelijk olijfolie in.
Pers eventueel een teen knoflook uit en verdeel deze over de bodem in de olijfolie.
Strooi hier wat rozemarijn over.
Halveer de aardappelen.
Leg deze vervolgens in de olie in de schaal.
Strooi daar rijkelijk verse rozemarijn over.
Zet de schaal vervolgens 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden tot dat de aardappelen licht bruin aankleuren.
Voor het opdienen zeezout uit de molen over de aardappelen strooien.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Ovengerecht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s