Recept: Spinazie met oregano

“Recept”

Spinazie met oregano

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 10-15 minuten
(Dit recept is uitgetest)

Spinazie met oregano

Ingrediënten:

  • 1,5 kg verse spinazie (gewassen en grof gehakt)
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 teentje knoflook (gesnipperd)
  • scheutje citroensap
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel suiker
  • Olijfolie
  • mespunt paprikapoeder
  • zout en peper naar smaak
  • 3 eetlepels geraspte kaas

Bereidingswijze:

Verhit in een pan een beetje olijfolie en fruit de ui en de knoflook lichtjes aan. Voeg de spinazie toe en laat het in 5 minuten slinken. Voeg vervolgens de oregano, suiker, scheutje citroensap, paprikapoeder en wat peper en zout toe aan de spinazie en laat het geheel nog enkel minuten smoren. Roer er tenslotte de geraspte kaas doorheen.

Serveertips:

Deze spinazie is heerlijk bij vis en vleesgerechten met een zuidelijk tintje.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Deze recepten zijn uitgetest en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s