Recept: Zoete aardappelschotel met kaas

“Recept”

Zoete aardappelschotel met kaas

Categorie: Bijgerecht, Ovengerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30-40 minuten
(Dit recept is uitgetest)

Zoete aardappelschotel met kaas

Ingrediënten:

  • 750 gram zoete aardappelen
  • 100 gram oude geraspte kaas
  • 1 el suiker
  • 2 dl melk
  • 30 gram boter
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze:

Schil de aardappelen, snij ze in plakjes van 1 cm en kook ze ongeveer 10 minuten in water met wat zout. Neem een ovenvaste schotel, leg daar de dakpansgewijs de plakjes aardappel in en bestrooi ze met suiker, peper en de helft van de kaas. Giet de melk erover en bestrooi het geheel met de rest van de kaas. Leg hier en daar een klontje boter. Bak de aardappelschotel 20 minuten in de oven op 200 graden. Serveer er een frisse boontjessalade bij.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Deze recepten zijn uitgetest, Ovengerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s