Recept: Hutspot ovenschotel met zalm

“Recept”

Hutspot ovenschotel met zalm

Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 60 minuten
(Dit recept is uitgetest)

Hutspot ovenschotel met zalm

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Maak van de aardappels, uien, winterpeen en een scheut melk hutspot en breng deze op smaak met de peper en zout. Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de hutspot in een ingevette ovenschaal. Snijd de filets in plakjes en leg deze over de hutspot heen. Bestrooi met peper, zout en knoflook. Leg daarop plakjes tomaat en bestrooi deze eventueel ook. Verkruimel de beschuitjes en dek de ovenschotel daarmee af. Besprenkel er wat olie over (niet te veel!). Zet het 20 à 30 minuten in de oven (de beschuitlaag moet licht verkleuren en de zalm een beetje gaar zijn).

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht, Ovengerecht, Stamppot en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s