Recept: Ananas gevuld met fruitsalade

“Recept”

Ananas gevuld met fruitsalade

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4

Ingrediënten:

  • 50 gram blanke rozijnen
  • ½ dl rum
  • 1 kleine blikje kersen (zonder pit)
  • 1 ananas
  • 3 bananen
  • 2 el honing
  • 4 el gemalen kokos
  • ½ liter roomijs

Bereidingswijze:

Rozijnen wassen en laten weken in de rum.
Kersen uitlekken in een zeef.
Ananas halveren in de lengte (kroon eraan laten en het vruchtvlees uit de schil snijden.
Harde kern uit de ananas verwijderen en het vruchtvlees in stukjes snijden.
Bananen pellen en in plakjes snijden.
Het fruit en de honing door de rozijnen met rum scheppen.
De salade in de ananashelften scheppen en ca. 1 kwartier in de koelkast zetten.
De kokos in een droge koekenpan goudbruin roosteren.
Voor het serveren de ananas uit de koelkast halen, bolletjes ijs over de ananashelften verdelen en de kokos er over strooien.
Direct serveren.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s