Weetjes: Lollo rossa en lollo bionda

Lollo bionda en lollo rossa

Lollo Bionda & Rossa

Lollo rossa en lollo bionda vormen een losse krop.
Deze slasoorten hebben een sterk gekroesd blad.
Lollo rossa is de rode variant en lollo bionda de groene.
Scheur de bladeren zo nodig na het wassen in kleinere stukken.
De smaak is neutraal.
Lollosoorten zijn na aankoop 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Verpak de sla in een open plastic zak.

Voor meer informatie zie:

Slasoorten (#2)

Slasoorten (#2) Frisée, ijsbergsla, batavia en rode eikenbladsla Lollo rossa, veldsla, radicchio en lollo bionda De laatste jaren is het assortiment slasoorten enorm uitgebreid. Sla is er in uiteenlopende vormen in talloze rode en groene tinten of combinaties ervan. Sla … Lees verder →

Andere verwante onderwerpen:

Recepten met “Lollo bionda
Recepten met “Lollo rossa
Voedingswijzer van “Lollo bionda”
Voedingswijzer van “Lollo rossa”

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Weetjes over Aardappels Groente & Fruit en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.